Totul despre viata - Terapia Gerson
Bine aţi venit Vizitator | RSS
 
Principală | Terapia Gerson | Înregistrare | Logare
 

TERAPIA GERSON

 
 
Lansat in anul 2004 documentarul The Gerson Miracle, ofera informatii valoroase si practice despre descoperirea dr. Max Gerson la problema cancerului. In documentar sunt prezentate mai multe cazuri dintre cele mai grave (cancer ficat, pancreas, ovarian etc.) si explicate cum si de ce, au fost vindecate acele cazuri foarte avansate de boala, prin utilizarea elementelor ce natura ni le pune la dispozitie. Apoi mai sunt prezentate si unele informatii despre clismele cu cafea, modul de preparare a fructeleor si legumeleor cat si despre metoda de stoarcere a acestora, astfel incat bolnavul sa beneficieze la maxim de efectele terapiei Gerson. Nu in ultimul rand, documentarul prezinta munca patriotica a ficei dr. Max Gerson, Charlotte Gerson, aceea de a mentine vie si in atentia noastra aceasta terapie in ciuda opozitiei puternice care a intampinato dea lungul anilor. Marturiile pacientilor vindecati, dovezile medicale palpabile prezentate in documentar si munca neobosita a ficei dr. Max Gerson, Charlotte Gerson sunt dovezi evidente ale eficientei terapiei Gerson in vindecarea maladiilor grave.
 
In timpul vietii corpul nostru este supus mai multor boli si este invadat de poluanti care pot provoca diverse forme de cancer. Toxinele ajung in organism prin aerul pe care-l respiram, prin mancare, prin apa pe care o bem si prin medicamentele pe care le luam. Cum asta se intampla zi de zi iar rata de incidenta a cancerelor continua sa creasca, necesitatea unei terapii dovedit eficiente, naturala si detoxifianta ca Terapia Gerson, este absolut necesara.
 
Terapia Gerson este un tratament natural care ajuta sistemul imunitar sa vindece cancerul, artritele, bolile cardiace, alergiile si multe alte afectiuni degenerative. Ceea ce deosebeste Terapia Gerson de alte metode de tratament este natura sa atotcuprinzatoare. O abundenta de nutrienti obtinuti din sucuri organice proaspete consumate zilnic, asigura organismului o supradoza de enzime, minerale si nutrienti. Aceste substante vor distruge tesuturile bolnave din corp ajutind la eliminarea toxinelor acumulate pe timpul intregii vieti.

Prin faptul ca Terapia Gerson se adreseaza vindecarii intregului organism, reactiveaza capacitatea naturala de auto-vindecare, fara niciun fel de efecte secundare. Mai mult de 200 de articole publicate in literatura medicala si miile de pacienti vindecati de boli "incurabile", demonstreaza eficienta Terapiei Gerson. Este una din putinele terapii cu o istorie de succes de peste 60 de ani. Cu toate ca filozofia detoxifierii si reactivarii sistemului imunitar este simpla, Terapia Gerson este o metoda de tratament complexa care necesita multa atentie la detalii.
 
Cu toate ca foarte multi pacienti s-au vindecat complet practicand terapia pe cont propriu, este bine sa se apeleze la un centru de tratament specializat. "
 
Vad in Dr. Gerson unul dintre geniile eminente din istoria medicala" afirmatia a fost facuta de Dr. Albert Schweitzer, laureat la Premiului Nobel si fost pacient Gerson.
 
Terapia Gerson cauta sa regenereze organismul, ajutand procesele metabolice printr-o afluenta de nutrienti obtinuti din consumul a pana la 10 litrii de sucuri de fructe si legume organice zilnic. Sunt sucuri proaspete si se consuma 1 pahar la fiecare ora, de 13 ori pe zi. Deasemenea se consuma cantitati generoase de hrana solida cruda sau gatita. Oxigenarea de obicei se dubleaza, deoarece deficienta de oxigen din sange contribuie la aparitia multor boli degenerative. Metabolismul este stimulat prin aportul de suplimente si prin evitarea consumului de grasimi animale, a proteinelor in exces, a sodiului si a altor toxine.
 
Terapia Gerson foloseste detoxifierea intensiva pentru a elimina reziduurile din organism, regenerarea ficatului, reactivarea sistemului imunitar si restabilirea sistemelor de aparare naturala: enzime, minerale si hormoni. Printr-o nutritie de inalta calitate, oxigenare, detoxifiere si metabolism imbunatatit, celulele - si intregul organism - pot sa se regenereze, sa se vindece si sa previna viitoare imbolnaviri.
 
Nu se poate aplica Terapia Gerson decat cu supervizarea unui medic in oricare din urmatoarele situatii: - chimioterapie - diabet - metastaze cerebrale - afectarea severa a rinichilor - diverse implanturi: pacemaker, silicon, placi sau suruburi metalice - transplanturi de organe Pacientii trebuie sa poata sa bea, sa manance si sa elimine normal.
 
Storcatoarele
O componenta esentiala in Terapia Gerson este folosirea sucurilor. Pentru a obtine rezultatele scontate pacientii trebuie sa foloseasca un storcator adecvat. Pacientii cu cancer trebuie sa foloseasca un storcator in doua faze, cu tocator si presa separate. Storcatoarele intr-o singura faza in general nu produc aceeasi calitate a enzimelor, mineralelor sau micronutrientilor, iar unii pacienti nu au avut rezultate pozitive doar pentru ca au folosit un storcator neadecvat. Nu se recomanda folosirea storcatoarelor centrifugale.
 
Dieta
In Terapia Gerson dieta trebuie sa fie naturala, bogata in vitamine, minerale, enzime si micronutrienti, foarte saraca in sodiu si grasimi si bogata in fluide. O dieta tipica pentru un pacient Gerson cu regim complet poate fi urmatoarea: - 13 pahare de suc proaspat de morcovi/mere si frunze verzi, preparate la fiecare ora din fructe si legume organice proaspete; - trei mese vegetariene, proaspat preparate din fructe si legume organice, plus cereale integrale. O masa tipica include salata, legume gatite, cartofi copti, supa de legume si suc; - fructe proaspete si deserturi din fructe din ora in ora ca si gustari, suplimentar dietei normale.
 
Medicatia
Toate medicamentele folosite in conjunctie cu Terapia Gerson vor fi biologice, obtinute din materii organice si folosite in cantitati terapeutice.
 
Detoxifierea
O componenta importanta a Terapiei Gerson este detoxifierea frecventa a tesuturilor si sangelui. Aceasta poate fi obtinuta prin multe metode, o metoda foarte eficienta fiind clismele cu cofeina.
 
Sursa: The Gerson Institute / Cancer Curing Society
 
 
 

                                    terapia-gerson-dreptul-de-trai

 
 
 
 
[ Cautare pe site ]

[ Statistici ]

Total online: 0
Vizitatori: 0
Utilizatori: 0
 
 
 

 
Copyright Mircea Iancu © 2015Creaţi un website gratuit prin uCoz